orvosweb

Tisztelt Pácienseink!

Igyekeztünk sok hasznos információt megosztani a honlapon, a rendeléssel, szűrésekkel, prevencióval, szakrendelésekkel kapcsolatosan.

A rendelésen sajnos nincs mindig idő és lehetőség, hogy az egészségmegőrzéssel, szűrővizsgálatokkal, megelőzéssel mélyebben foglalkozzunk, holott hitvallásunk szerint sokkal több időt szeretnénk erre szánni.

A rendelésen az akut betegellátásra, a krónikus betegek gondozására, oltások szervezésére, tanácsadásra fókuszálunk. A napi megnövekedett számú telefonhívások, megjelenések, email-ek és adminisztrációs terhek miatt, ha nem tudjuk rögtön felvenni a telefont, nem válaszolunk rövid időn belül az emailek-re ( napi 60-70-es betegforgalom, 50-60 emailt kapunk) elnézésüket kérjük!

Igyekszünk a napi rohanásban, a számunkra is nyomasztó gazdasági helyzetben helytállni, elhivatottan és lelkesen, bár néha kissé fáradtan az Önök egészségét szolgálni!

Dr. Tács Tímea

Családorvos

Toldi Ildikó

Szakasszisztens

Kocsis Éva

Szakasszisztens

Dr. Tács Tímea

1997-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 2002-ben  A SOTE Családorvosi Tanszéken családorvosi szakvizsgát tettem. 2006-ban foglalkozás-egészségügyi szakvizsgát szereztem. 

2014 óta végzünk munkahelyi elsősegély képzést, 2022-ben online rendszert vezetünk be. 2016-ban a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás részeként 3 nyelvű online munkahelyi stressz teszt felmérő oldalt fejlesztettünk.

Az elmúlt években utazásaink során több olyan helyzet részese voltunk, amikor azt láttuk, hogy az emberek megbetegedésük során a saját egészségügyi adataikat nem tudják, ekkor fogalmazódott meg bennünk a sürgősségi kártya gondolata, amit 2019 óta fejlesztünk- sajnos a covid helyzet 2020-ban ennek bevezetését hátráltatta.

2021-től látva ennek szükségességét telemedicinális rendszer kiépítésébe kezdtünk, mint pl. cégek részére mérőpontok létrehozása, korlátozott számban a háziorvoslás keretein belül  orvosi eszközök kihelyezése. 

Érdeklődésem az utazási betegségek, utazás-orvostan felé fordult, 2023-ban ezt a tudást tervezem tovább építeni,  nemzetközi oltóhely létrehozását tervezem.

 Szabadidőmben utazok, színházba járok, sportolok (jóga, pilates), szeretek sütni-főzni, főleg a mediterrán ízvilág áll közel hozzám.

Toldi Ildikó

2015-től dolgozom a praxisban a Doktornővel.

1990-ben általános ápoló és általános asszisztens végzettséget szereztem.

További képesítéseim:
2010. Gerontológiai szakgondozó
2012. Körzeti közösségi szakápoló
2015. OMSZ Elsősegélynyújtó oktató
2015. Foglalkozásegészségügyi szakápoló
2017. Táplálkozás tanácsadó

Négy gyermekemmel Budapesten élek.
Szabadidőmben szeretek sütni-főzni, kirándulni, utazni, ahová kutyusom is elkísér.

Kocsis Éva

1990-ben általános ápoló és általános asszisztens végzettséget szereztem.

További képesítéseim:
1993 Felnőtt szakápoló
1997 Ápoló OKJ-HÍD
2011 Foglalkozás-egészségügyi szakápoló
2013 Fizioterápiás szakasszisztens
2019 Felnőtt Intenzív Szakápoló
2023 Kardiológiai és angiológiai asszisztens

 

Szabadidőmben szeretek kirándulni, olvasni, természetfilmeket nézni és utazgatni.

hu_HUHungarian